Hoe werkt de productencatalogus

In deze productencatalogus vind je het educatieve aanbod van de bibliotheek. Hiermee kan je producten aanvragen voor je klas of groep. Wij ontvangen je (jaar)bestelling graag voor de zomervakantie. Sommige collecties zijn namelijk snel volgeboekt! Natuurlijk blijft het mogelijk om gedurende het hele schooljaar bestellingen te plaatsen.

Hoe werkt het?

Zoeken in het aanbod
Onder de kop producten staan alle producten op alfabetische volgorde. Wil je op trefwoord zoeken? Dat kan in het bovenste zoekveld rechtsboven op deze pagina. Zoek bijvoorbeeld op ‘bibliotheekbezoek’, ‘film en boek’ of ‘rode draad’.

Je kan ook zoeken op doelgroep om te bekijken welke producten er zijn voor jouw leerlingen. Gebruik dan het pijltje naast de zoekbalk waarin staat 'selecteer een doelgroep'. Als je je keuze hebt gemaakt, kun je verder verfijnen naar jouw klas of groep. Ook is het mogelijk om tegelijkertijd te zoeken op doelgroep en trefwoord.

Let op: wanneer je een gericht onderwerp voor een collectie zoekt en geen resultaten krijgt, kies je voor product ‘Aanvragen themacollectie/projectcollectie’. Je kunt het gewenste onderwerp tijdens de bestelling invullen.

Product(en) bestellen
Heb je een product gevonden dat je voor jouw klas wilt gebruiken? Klik dan op de detailpagina van het product links op je scherm op de knop ‘product bestellen’. Vul alle benodigde velden in (de velden met een sterretje zijn verplicht) en klik op ‘bestelling op bestellijst plaatsen’. Wil je meerdere producten afnemen? Kies dan vervolgens voor ‘meer producten bestellen’.

Bestelling afronden
Als je alle producten die je wilt afnemen op je bestellijst hebt staan (deze vind je terug door rechtsboven op het winkelwagentje te klikken) klik je op ‘bestelling afronden’. Vul alle verplichte velden in.

Voordat je de bestelling bevestigt, klik op het vakje 'Ik ben geen robot'.

Er verschijnt een zogenaamde captcha (puzzeltje).

Klik de gevraagde afbeeldingen aan en klik op verifiëren. Een groen vinkje verschijnt. Klik rechtsonder op bestelling bevestigen.

Bevestiging bestelling
Je ontvangt direct per mail een overzicht van de bestelling (auto reply).

In de bibliotheek wordt bekeken of de bestellingen ingepland kunnen worden. Daarvan ontvang je een bevestiging per mail. Als een product niet meer beschikbaar is, laten we dit natuurlijk zo snel mogelijk weten. Indien nodig nemen we contact op om een alternatieve datum in te plannen.

Voorwaarden/abonnement
Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap op de pagina abonnementen.

Vragen?
Heb je vragen over producten? Heb je moeite met het bestellen via de productencatalogus? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.